Välj en sida

Glasögon - Vi har glasögonbågar för alla

Behöver du kisa när du tittar på tv eller när du läser skyltarna på stan? Då kanske det är dags att fundera på ett nytt par glasögon eller linser! Hos Forsbergs Optik i centrala Trelleborg hittar du ett stort utbud av trendiga och prisvärda glasögon och bågar från bland annat Hugo Boss, Ray-Ban, Calvin Klein, Gant, Guess och KunoQvist. Våra erfarna och duktiga optiker finns där för att ge dig råd och personlig service – allt för att du ska hitta de perfekta brillorna för just dig!

Glasögon gör så mycket mer än att bara hjälpa din syn på traven. Det är även en snygg och trendig accessoar som framhäver ditt ansiktes unika drag. Att hitta de rätta bågarna är inte alltid så lätt, det kan vara svårt att veta vad man letar efter. När du kommer in till oss på Forsbergs Optik behöver du inte veta vad du passar i – med lång erfarenhet i branschen har vi bra koll på vad som passar och inte passar våra kunder.

Kom bara in till butiken med ett öppet sinne så lovar vi att du kommer hitta bågar som du kan känna dig stolt i!

Du kan även passa på att införskaffa solglasögon med styrka eller varför inte även prova ut linser för att få möjlighet till variation?

Att bära glasögon ska kännas roligt och inte bara som ett ont måste. Det är därför vi älskar vårt arbete och brinner för att erbjuda snygga, moderiktiga och unika bågar! Varmt välkommen in till oss för att hitta just det du behöver!

Behöver du inspiration till att välja bågar till dina nya glasögon hjälper vi självklart till i butiken. Annars har vi alltid öppet i vårt inspirationsgalleri och vårt showroom med nya bågar.

Premium

Prima

KIDS

Budget